Diari La Veu del País Valencià
Tal dia com hui del 2005 Alikata Rock va actuar a Corbera

El 10 de juny del 2005 Alikata Rock va actuar a Corbera.

Aquest grup de punk-rock va ser creat el 1999 a Corbera per quatre amics, Ivan Mahiques (guitarra i veu), Ferran Gayon (baix i veu), Ramon Martí (guitarra) i Vicent Ferrer (bateria), que es dedicaven a collir taronja, activitat de la qual prové el nom.

Al començament, com que no disposaven d’equip, un músic del grup llegendari Fem ’n’ The Sequiol els va deixar instruments perquè pogueren dur a terme el primer concert. Després d’aquest es va incorporar a la bateria Ivan el guitarró, que va continuar fins al 2001, quan va entrar-hi Toni Ujaque.

El 2002 va enregistrar la primera maqueta, Hui fa rosà… Abans de la gravació del segon àlbum, Ujaque va deixar la banda per temes personals. El va subtituir Salvador Torres.

El 2004 van estrenar el segon CD, Ara si ke mos l’han pegat.. , amb 10 temes en valencià i un en castellà. El disc es va gravar en un estudi casolà, amb un ordinador i una taula de mescles, quedant una gravació amb una qualitat excel·lent. La màxima qualitat aconseguida fou obra de la masterització en els estudis DSP de Paterna. A més a més està registrada a la companyia Picap i distribuïda per Actual Records Distribució.

Cal destacar la participació del grup en el I Concurs de rock Ciutat de Sueca, amb Eskualida, Perrera, The Garrophones, REA i Ambos Lados, un certamen que va guanyar.

El 2005 va publicar Per on Cauen??

Comparteix

Icona de pantalla completa