Diari La Veu del País Valencià
Veïns del Brosquil, a Cullera, sospiten que l’Ajuntament vol agilitar l’execució del PAI

Veïns de la pedania del Brosquil, a Cullera (Ribera Baixa), han enviat un comunicat per a expressar la seua «sorpresa» davant la «inusitada rapidesa» de l’Ajuntament de la localitat, governat amb majoria absoluta pel PSPV, a l’hora de respondre a la petició de caducitat del PAi que els mateixos veïns van sol·licitar només fa tres setmanes.

Segons informen els afectats, el passat 2 de juny, 17 dies després de la presentació de l’escrit, l’Ajuntament els ha fet arribar l’acord per a iniciar l’expedient per a tramitar la petició de caducitat sol·licitada. Per als veïns, la resposta s’ha dut a terme amb rapidesa si es compara amb l’anterior escrit que van presentar per a demanar la documentació disponible a l’Ajuntament relacionada amb el PAI. «La resposta es va prolongar durant més de sis mesos», asseguren, a banda que «no van respondre a la nostra sol·licitud, amb la informació que se’ls va sol·licitar».

Aquestes mateixes veus interpreten que la rapidesa a l’hora de tramitar l’expedient actual per a demanar la caducitat del PAI respon a «un simple tràmit que es veuen obligats a fer, atesa la petició que vam presentar el 17 de maig», i «respon, al seu torn, que» l’administració és «sabedora que, com a afectats, esgotarem la via administrativa fins arribar a un procediment contenciós-administratiu al jutjat». En aquest sentit, constaten que «tota demora per part de l’Ajuntament suposarà una demora en tot el procés, i han volgut agilitar-ho com abans, per a “llevar-se d’enmig” la nostra sol·licitud i poder continuar amb l’execució del PAI».

Per als afectats, «les presses sorgeixen dels terminis processals inherents a tot el procediment judicial que mai no se sap quins arribaran a ser, i a la seua voluntat per executar aquest PAI durant la present legislatura» a partir del nou govern que es constituirà el pròxim 17 de juny amb la investidura. A Cullera, el PSPV ha revalidat la seua majoria absoluta.

Comparteix

Icona de pantalla completa