Diari La Veu del País Valencià
Fa 10 anys, a DLV: «El PP de Torrent cedeix la Casa de la Cultura per a un acte “xenòfob”»

Segons Víctor González, portaveu de Joves amb Compromís per Torrent (l’Horta Sud), aquestes idees «intolerants que atempten contra els més elementals drets humans, com són la no discriminació per raça o la llibertat de pensament, no tenen cabuda en un espai democràtic i de tots els torrentins i torrentines com ha de ser la Casa de Cultura».

González ha assenyalat que el PP «és responsable de permetre que s’insulten greument els drets humans en una dependència municipal que hauria de fomentar els valors de la il·lustració, la llibertat i la igualtat, ja que, a més a més, conté –quina paradoxa!- una biblioteca».

En aquest sentit, el portaveu ecovalencianista ha valorat que l’autorització d’un acte feixista com el que ha tingut lloc el dissabte «és encara més vergonyós quan la mateixa Casa de Cultura està en la pràctica tancada a les associacions de Torrent després que el PP aprovara unes taxes d’ús abusives que poden arribar als 100 euros per hora».

A més a més, a parer de González, en un moment en què els i les joves torrentins no tenen prou dotacions per a poder estudiar els exàmens, ja que les dues biblioteques s’omplin cada dia de gom a gom i hi ha molta més demanda d’espai, encara han de veure com «les idees intolerants i feixistes s’apoderen del seu espai d’estudi a només uns dies de la Prova d’Accés a la Universitat».

Finalment, González ha lamentat el que identifica com una «connivència del PP amb el feixisme. Ja ho vàrem veure quan convocaren una manifestació conjuntament amb grups violents com España 2000 o el GAV contra Jordi Sebastià, alcalde de Burjassot per Compromís, que el PP no té cap problema a tindre una unitat d’acció amb els antidemòcrates».

Comparteix

Icona de pantalla completa