Diari La Veu del País Valencià
Descobrir com vivien els ibers a Olocau

Olocau (el Camp de Túria) celebrarà els dies 10 i 11 de juny la Iberfesta, un esdeveniment que se celebra des del 2013 i que converteix durant dos dies els carrers del poble en carrers edetans, en referència a la cultura que va habitar la zona fa uns 2.500 anys. Una ocasió única per a submergir-se de ple en el món iber.

Durant aquestes jornades es podrà gaudir de diferents activitats, com la «Fireta dels Ibers», mercat artesanal, tallers didàctics d’arqueologia experimental, la Biblioteca Infantil del Museu de Prehistòria de València i teatralitzacions que ens mostren la vida dels ibers. A més hi haurà actes orientats als més petits, tornaran «Les cinc proves de Nauiba», el circuit de teatralitzacions participatives que sempre entusiasma les famílies.

A més, hi haurà visites guiades al Puntal dels Llops en dos horaris diferents: dissabte a les 18 hores i diumenge a les 9.30 h. Per a participar-hi, cal fer reserva prèvia ([email protected] o al 672794404).

La Iberfesta és una celebració pensada perquè tota la família puga gaudir d’un cap de setmana molt especial en el qual recordar el nostre passat i les nostres arrels.

Comparteix

Icona de pantalla completa