Diari La Veu del País Valencià
Boluda insisteix en el corredor mediterrani i demana al nou govern retirar la taxa turística

El president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda, ha incidit en la necessitat d’engegar el corredor mediterrani i ha demanat al nou govern que sorgisca després de les eleccions «escoltar al sector», que ha dit «alt i clar» que la taxa turística no és ni procedent ni oportuna, així com més coordinació amb els empresaris.

Així s’ha pronunciat Boluda durant la X Jornada de Turisme de Benidorm (Marina Baixa), on ha enumerat diversos punts que espera que avancen en «aquesta nova etapa». Un seria «propiciar la consecució del corredor mediterrani, el desenvolupament de la xarxa ferroviària pel litoral i l’augment dels enllaços aeroportuaris i la manera marítima de connexió per al turisme de creuers i nàutic».

Per això, ha demanat «conscienciar als ciutadans de la importància del turisme i implicar-los en el seu desenvolupament», i «impulsar una estratègia liderada pels empresaris, amb major coordinació amb l’administració per a evitar duplicitats, economitzar i difondre la realitat turística de la Comunitat Valenciana».

També ha sol·licitat «fomentar la formació, professionalització i qualitat, amb la col·laboració d’empresaris turístics» i «promoure més col·laboració entre més empreses per a definir productes turístics en segments de qualitat i identificar productes turístics nous o de futur».

Una altra de les seues peticions és «invertir en la remodelació, renovació o actualització de qualsevol actiu o servei que utilitzen els viatgers per a elevar els estàndards de qualitat i poder ser més competitius».

Comparteix

Icona de pantalla completa