Diari La Veu del País Valencià
Tal dia com hui del 2011 Mugroman va presentar el disc «Volem més» a Xixona

El 3 de juny del 2011 Mugroman va presentar el disc Volem més al Parc del Barranc de la Font de Xixona (l’Alacantí), un lloc emblemàtic per a la banda, ja que en aquest mateix escenari havia començat amb el nom anterior (Lapsus) feia 10 anys, compartint cartell amb Brams i Ska Band Malajunça.

El nou treball, assenyalava el grup, era «un disc més madur» i que desvel·lava les seues intencions «sense perdre l’essència dels inicis». Quant al concert, assenyalava que seria «únic perquè el set list reunia la totalitat del nou disc, un fet que fins a la data no s′havia donat», i que seria «molt complicat» que es tornara a repetir. A més, també van interpretar uns quants clàssics de la seua discografia, així com un bon grapat de versions.

Mugroman va nàixer a Xixona l’estiu del 2002 i practica un rock contundent, amb dosis de punk-pop i tornades melòdiques, sempre caracteritzat amb el toc de la dolçaina. Les seues lletres naveguen des de l’inconformisme, els problemes socials, la injustícia o l’amor, fins a les històries quotidianes i situacions més absurdes, però sempre amb una visió optimista.

El 2004 va editar Cendra; el 2006, Esclaus de la nit; el 2011, Volem més; el 2013, Sol d’hivern, i el 2014, Lluna d’estiu. El 2021 va enregistrar un EP amb tres cançons.

Comparteix

Icona de pantalla completa