Diari La Veu del País Valencià
La Conlloga Muixeranga de Castelló de la Plana actua aquest dissabte a Barcelona

El dissabte 3 de juny la Conlloga Muixeranga de Castelló de la Plana actuarà a la Trobada del V aniversari de la Muixeranga de Barcelona que es realitzarà a la plaça de Bonet i Muixí, del barri de Sants (Barcelona), a les 12 del migdia. Segons l’entitat cultural, aquesta serà «una eixida molt especial», perquè la Muixeranga de Barcelona arriba als cinc anys fent muixerangues i ha volgut celebrar-ho «de la millor forma possible, amb muixerangues i castells, dinar amb tots els participants, concerts, festa, i sobretot molt de comboi».

Després d’actuar a València, dins dels actes de la II Festa pel Valencià, la Conlloga actuarà per primera vegada a la ciutat de Barcelona, al costat de la Colla Jove de Barcelona i dels amfitrions, la Muixeranga de Barcelona.

La Conlloga es desplaçarà el pròxim dissabte en autobús cap a la capital catalana, «amb la il·lusió i les ganes que ja ens té acostumats, per a mostrar i ensenyar ben orgulloses el seu repertori muixeranguer», indiquen des del col·lectiu.

La Conlloga Muixeranga de Castelló és una associació de Castelló de la Plana que recupera les muixerangues i el ball de valencians. Actualment està conformada per més de 200 membres i participa en manifestacions de cultura popular de Castelló de la Plana i les seues comarques.

Comparteix

Icona de pantalla completa