Diari La Veu del País Valencià
Amparo Marco no prendrà possessió com a regidora a Castelló de la Plana

La candidata del PSPV a l’alcaldia de Castelló de la Plana i alcaldessa des del 2015, Amparo Marco, ha anunciat que no prendrà possessió de l’acta de regidora i que, per tant, no estarà en l’oposició de l’Ajuntament perquè «aquesta etapa ja s’ha tancat».

Així s’ha expressat en declaracions a Onda Cero la que ha sigut alcaldessa de Castelló de la Plana els últims huit anys. Marco assegura que estarà «on el partit diga que he d’estar i on puga ajudar millor a la ciutadania», i considera que aquest no és el millor moment per a estar a l’Ajuntament.

Marco ha pres aquesta decisió després dels resultats electorals de diumenge, que certifiquen el final de la seua etapa com a alcaldessa, atès que els números no donen per a reeditar un pacte dels socialistes amb Compromís i Podem-Esquerra Unida: els socialistes han perdut un regidor i els morats s’han quedat sense representants.

El nou referent socialista a l’Ajuntament de Castelló de la Plana serà José Segura Pallarés, el següent en la llista del PSPV.

Amparo Marco, llicenciada en Econòmiques i doctora cum laude en 1998 en Administració i Direcció d’Empreses, ha treballat com a professora titular de Finances i Comptabilitat a la Universitat Jaume I. Va arribar a l’alcaldia de Castelló de la Plana el 2015 després d’un pacte amb Compromís i Castelló en Moviment, pacte que quatre anys més tard va poder reeditar.

La socialista va assumir els «errors» que haja pogut cometre durant la campanya i que s’han traduït en el final de la seua etapa com a alcaldessa.

Comparteix

Icona de pantalla completa