Diari La Veu del País Valencià
El candidat de Compromís a Peníscola denuncia «amenaces» d’un apoderat del PP

El candidat de Compromís a Peníscola (el Maestrat), Juan Ignacio Carrasco, ha denunciat davant la Guàrdia Civil «amenaces» d’un apoderat del PP després d’una discussió sobre la col·locació de les paperetes de votació al col·legi electoral. Segons la declaració, l’apoderat del PP hauria etzibat a Carrasco: «T’arrancaré el cap», acostant-se «a escassos centímetres del seu rostre i amb actitud intimidatòria».

El denunciant ha fet constar en l’atestat que, després de l’incident, un altre apoderat del PP «s’ha emportat aquesta persona del lloc». Així mateix, ha aportat un testimoni dels fets. També ha indicat que no s’ha alçat acta de l’incident «perquè la presidenta de la mesa desconeixia el procediment» i que «els fets han estat comunicats al coordinador provincial del seu partit». A més, el candidat de Compromís ha assegurat que «no té cap mena de relació, ni laboral ni personal» amb l’apoderat del PP i ha assenyalat que «creu que ha sigut per raons polítiques».

Juan Ignacio Carrasco és escriptor i llicenciat en Ciències de la Comunicació i diplomat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona. D’altra banda, ha sigut director del Festival Internacional de Cinema de Peníscola.

Comparteix

Icona de pantalla completa