Diari La Veu del País Valencià
Lliurament dels VII Premis El Tempir

Per seté any consecutiu, El Tempir convoca els seus guardons anuals que s’han consolidat com un referent ineludible de sud i de país en el reconeixement de totes les persones, les entitats i les empreses (públiques o privades), que han excel·lit per un treball diari i constant a favor de la dignificació i de la promoció social de la nostra llengua i cultura. Els VII Premis El Tempir ressalten les trajectòries públiques i privades d’aquelles persones o institucions que han optat per desenvolupar una tasca inclusiva i propositiva a fi de cohesionar lingüísticament i territorialment el nostre país en tres àmbits ben diferents: Elx, el migjorn valencià i el País Valencià. Així, la nit del lliurament dels premis converteixen els guardonats en autèntics referents a seguir per a totes les persones i sectors socials que creuen en un altre model possible de país des d’un punt de vista econòmic, social, mediambiental, lingüístic i cultural.

Una escultura dissenyada i realitzada pel prestigiós artista elxà Antoni Pons avalarà el reconeixement de les persones i de les entitats guardonades en els VII Premis El Tempir. L’escultura reflecteix el curs sinuós dels dos rius més importants al migjorn valencià: el Vinalopó i el Segura. A més, també simula un dels gallons de l’aparell de la “Mangrana” dins la Festa o Misteri d’Elx, Patrimoni de la Humanitat i element simbòlic de la valencianitat comuna.

Enguany, Gala Navarro, periodista del nou canal de televisió À Punt, serà la persona encarregada de conduir la gala dels VII Premis El Tempir. Els Jazzmatiks és el grup que, amb un directe potent i unes versions jazzístiques que posen la pell de gallina, embolcallarà cada lliurament dels tres guardons amb una veu enlluernadora i amb uns instruments melòdics tocats genialment pels músics que en són part.

El sopar tindrà lloc al restaurant el Nugolat d’Elx. El preu és de 33 euros (30 euros per als socis d’El Tempir). Les persones que estiguen interessades a assistir-hi s’hi han d’inscriure en aquest formulari. Tot seguit, han de fer un ingrés pel preu del cobert en aquest núm. de compte ES67 1491 0001 2120 7756 9925 i enviar resguard de la transferència o captura de pantalla a [email protected] una vegada haja realitzat la transferència. En el concepte de la transferència ha de constar el nom o els noms de les persones que hi assisteixen. Havent rebut el correu, s’enviarà un correu de conformitat als inscrits.

El Tempir

Comparteix

Icona de pantalla completa