Diari La Veu del País Valencià
La inestabilitat no desapareix

La segona DANA que ens ha afectat aquesta setmana tindrà menys incidència que la primera, perquè en aquesta ocasió es desplaça cap a l’oest allunyant-se de nosaltres, i encara que no desapareixerà la inestabilitat, puc assegurar-vos que no serà tan acusada com la primera part de la setmana.

Hui divendres ubiquem la DANA a l’oest de Galícia i els núvols més actius es formaran i descarregaran al nord-oest de la Península.

A primera hora del dia tenim el cel carregat de núvols, però només deixaran ruixats dèbils, i a més està previst que amb el pas de les hores vagen deixant pas al sol.

Els núvols de tempesta també apareixeran aquesta vesprada, però els més actius a penes tocaran de refilada l’interior del País Valencià.

Amb més sol de seguida notarem com pugen les temperatures.

La DANA es desplaçarà Atlàntic endins demà dissabte, però l’atmosfera quedarà inestable en bona part de la Península amb una temperatura a 5.500 metres d’altitud de 15 graus negatius.

Què volem dir?

Que el cap de setmana es mantindrà inestable i, encara que demà dissabte el dia podrà començar amb sol (sobretot al nord), no tardaran a aparéixer ennuvolades que a partir de migdia i de cara a la vesprada deixaran el cel cobert i pluges entre dèbils i moderades que entrant des d’Albacete i Múrcia acabaran eixint per la costa, on també deixaran ruixats dèbils.

Diumenge ni estarà tot el dia plovent, ni les pluges seran de gran intensitat, ni es registraran grans quantitats, però l’oratge es mantindrà variable i insegur durant bona part de la jornada electoral, i començarem la setmana pròxima encarant els últims dies de maig amb un oratge que no serà molt diferent perquè l’atmosfera es mantindrà inestable, persistirà la possibilitat de pluja i l’ambient es mantindrà fresc.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa