Diari La Veu del País Valencià
Arriben els Premis Tresdeu 2019

Arriba una nova edició dels Premis valencians de la revista web Tresdeu, mitjà associat a l’AMIC.

El passat 14 d’octubre, el mitjà de comunicació va iniciar una campanya de finançament per als Premis Treusdeu 2019. Enguany, els premis s’engloben dins la campanya CONSCIENTS, i el projecte de Verkami que han preparat també forma part. Mitjançant aquesta campanya transmèdia volen fer èmfasi en la sensibilització de la lluita pel clima pels Joves valencians i valencianes gaudiran d’una gala on reciclatge, reutilització, participació ciutadana, audiovisuals i molta música són els ingredients principals.

La participació del públic en els premis serà imprescindible, ja que gràcies a la seva col·laboració podran crear els guardons amb plàstic reciclat. I seguint aquesta filosofia, invoquen mitjançant processos participatius la creació artística a partir de les canços d’Orxata. El públic votarà les cançons preferides d’Orxata i amb les guanyadores, Biano crearà un nou hit. Posteriorment amb un altre procés participatiu, es crearà col·lectivament la lletra d’aquest tema interpretat per Neus i Pa Lao, que serà la banda sonora del spot de la campanya.

Per participar en les votacions feu click aquí. El termini es tanca el pròxim diumenge 24 de novembre i es poden fer 3 vots per persona per cada categoria.

AMIC

Comparteix

Icona de pantalla completa