Diari La Veu del País Valencià
Veïns del Rebolledo d’Alacant denuncien l’Ajuntament per les destrosses causades per les pluges

L’Associació de Veïns amics de Fontcalent del Rebolledo, dues pedanies rurals inserides dins del terme municipal d’Alacant que sumen vora 2.000 habitants, han assegurat que se senten «profundament decebuts» amb el govern local, que segons diuen «ha permès i permet que els veïns del Rebolledo patim les conseqüències d’una gestió pèssima a la nostra partida».

Des d’aquesta entitat expliquen que les precipitacions abundants d’aquesta setmana han sigut beneficioses per als camps de la pedania, «però nefasta per a empitjorar encara més l’estat impracticable del camí de la Serra de les Índies», també conegut com a «camí del femer» per conduir fins un abocador que gestiona les deixalles d’una vintena de municipis, entre els quals hi ha el d’Alacant.

Aquest camí, ple d’esvorancs i de forats entre l’asfalt, és transitat diàriament per desenes de camions que generen soroll i perillositat constant, segons han denunciat també els veïns, i ara s’ha vist encara més afectat després de les pluges.

Segons puntualitzen, la partida del Rebolledo «continua esperant la inversió de més d’1,2 milions d’euros que ens van prometre el 2020 per a reparar íntegrament aquesta carretera per la qual circulen cada dia quasi dos-cents camions».

Aquests veïns han responsabilitzat l’Ajuntament d’Alacant, governat els últims quatre anys pel PP i per Ciutadans, d’aquesta situació.

Comparteix

Icona de pantalla completa