Fa 10 anys, a DLV: «Rita Barberá: “Tornaré a guanyar el 2015”»

Assegurava que no s’havien «d’avergonyir de res» l’endemà que es coneguera la seua possible imputació en el Cas Nóos

Així s'ha pronunciat l’alcaldessa en la seua intervenció en l'acte del PP per a commemorar el primer any d'Alberto Fabra com a president del partit. Hi han assistit, a més del mateix Fabra, els ministres d'Economia, Luis de Guindos, i Indústria, José Manuel Soria, i el sotssecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons.

«Vos assegure que tornarem a guanyar les eleccions», ha reiterat la dirigent davant els aplaudiments de l'auditori, abans d'asseverar que els militants del PP no s'han «d'avergonyir de res» i, si algú ho fa, «no té lloc en el PP». Per contra, ha criticat l'actitud «irresponsable» dels socialistes d'«agitar els carrers» i ha asseverat que «ja no saben ni qui són ni a qui representen».

Barberá ha indicat en el seu discurs que en els seus 22 anys al capdavant de l'alcaldia de València, el PP ha guanyat «en totes les eleccions». En aquest sentit, ha instat els ministres a transmetre al govern espanyol el missatge «que visite més sovint la regió».

Així, ha subratllat la necessitat de mantenir-se ferms en les seues conviccions «per molt que vulguen acovardir-nos, que pretenguen trencar-nos, que es dediquen a insultar-nos, assetjar-nos... i per més que ambicionen esborrar-nos de l'escena política pel mètode que siga».

Barberá ha reiterat que el País Valencià «no té més problemes que els altres», encara que «haja tingut i continue tenint el focus damunt», sinó que es tracta d'una terra «capdavantera del creixement turístic i motor d'exportacions». Per això, ha advocat per «alçar ben alt el cap i abandonar el derrotisme». «Els qui ens volen veure acovardits no ho aconseguiran», ha insistit.

Per a finalitzar, l'alcaldessa ha instat els presents a «defensar la identitat com a poble valencià» i ha assegurat que tots junts i units «retornarem l'autoestima als valencians». «Vam ser i tornarem a ser admirats», ha conclòs.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.