Els núvols han tornat al País Valencià durant la nit i matinada i fins i tot s’han registrat els primers ruixats, però ja vos avance que les precipitacions que es registraran tan hui com els pròxims dies seran de distribució i intensitat molt desigual. De fet, espere que ploga poc al nord i que les zones més afectades siguen el centre i el sud.

Tenim llevant en superfície i fred en altura la qual cosa ens garanteix la pluja al cent per cent i localment les precipitacions podran ser moderades i en forma de tempesta. Aemet ha donat l’avís per pluges intenses de més de 20 litres en una hora i amb llamps i trons.

De tota manera sempre vos comente que dependrà d’on acabe situant-se l’aire fred en altura perquè es registren pluges més o menys intenses i quines zones seran les més afectades. Les temperatures aniran a la baixa.

Demà divendres els núvols seran de nou més actius i productius al centre i sud de València, on els ruixats i les tronades seran més probables que al nord on, tot i la presència de núvols, pense que no plourà o plourà ben poc.

En tota la primavera no hem tingut una situació d’inestabilitat tan llarga com la d’aquesta setmana. Eixes situacions en què no saps ben bé por on tirar i on posar el símbol de pluja o de trons, a més d’anar amb compte perquè les previsions no siguen cridaneres o exagerades, ja que ploure, plourà, però mai es pot saber on plourà exactament ni la intensitat de les pluges allà on es registren.

Tractarem de filar més prim els pròxims dies.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa