Diari La Veu del País Valencià
Una nova temporada del torneig en català «Extreme Cat», a punt de començar

Només falten quatre dies per a obrir les inscripcions de la pròxima temporada del torneig en català «Extreme Cat», una competició de Minecraft que té com a objectiu «fomentar i garantir l’ús de la llengua entre la joventut alhora que s’adquireixen competències digitals, per exemple en comunicacions, jugant de forma sana i ètica», assenyalen els organitzadors, dos joves d’Ontinyent (la Vall d’Albaida), l’influencer Xufet i David Beneyto.

Minecraft és un joc de construcció i aventures en què els jugadors poden explorar i crear el seu propi món virtual. En totes les temporades, indiquen Xufet i Beneyto, «s’introdueix el mode “extrem”, on cada jugador tindrà un màxim de tres vides al joc». «Això fa que siga més emocionant i desafiador per als jugadors a mesura que avancen en les diferents etapes del joc», afirmen.

El torneig consisteix a jugar al Minecraft, un joc molt popular, però amb un nivell de dificultat elevat en què cada participant té tres vides i, si mor, no torna a reaparéixer. La condició és emetre en directe les partides usant el català i dins del joc, també.

David Beneyto

L’equip donarà suport informàtic i ajuda als usuaris per tal que obtinguen les competències digitals necessàries i fer-los més fàcil l’estada al joc.

Comparteix

Icona de pantalla completa