Ivan Carbonell publica la novel·la «Si un dia oblide recordar»

Una obra sobre obsessions literàries, amors platònics, viatges i el passat

Edicions Bromera ha publicat Si un dia oblide recordar, d’Ivan Carbonell, Premi Blai Bellver de Narrativa de Xàtiva, una novel·la sobre obsessions literàries, amors impossibles, viatges i el passat.

Un viatge adolescent a Irlanda és el record obsessiu que ocupa Evian Cardona mentre passeja per la ciutat d'Oxford. Un Oxford per a mitòmans que conserva les petjades de Robert Graves, de Javier Marías, de Lewis Carroll, de Francesc Eiximenis, de Lawrence d'Aràbia i de J.R.R. Tolkien.

Els records d'Evian a Irlanda es barregen amb els dos viatges a Oxford seguint el rastre d'un home d'Agres que potser va inspirar Tolkien i d'un unicorn esquiu: l'enigmàtica Margot, una jove de la qual es va enamorar a Irlanda i de la qual no havia tornat a saber res. Evian va a la recerca de Margot sabedor que l'unicorn és una criatura mitològica que creiem haver vist i que potser no tornarem a trobar, però que mai no convé deixar de buscar.

Un llibre amb banda sonora pròpia

Elton John, The Beatles, Molly Malone, Take That, personalitats culturals dels anys 80 i 90... El lector trobarà nombroses referències culturals, musicals i històriques que el traslladaran a les localitzacions més emblemàtiques de València, Oxford i Irlanda.

L’autor

Ivan Carbonell és llicenciat en Filologia Catalana i en Humanitats per la Universitat de València, a més de graduat en Història. Combina el seu treball com a professor de valencià en Secundària amb l'escriptura. Les seues obres han estat reconegudes amb guardons com el Premi Vila de Benissa, el Premi Enric Valor o el Premi Bernat Capó, entre altres.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.