Diari La Veu del País Valencià
Smoking Souls ofereix dos concerts aquest cap de setmana al Principal de València

El Teatre Principal de València acull aquest cap de setmana els dos únics concerts a València de la gira «Flors i finals» de Smoking Souls, dins del cicle «Música al Principal». Els pegolins pujaran a l’escenari del coliseu aquest divendres 12 i dissabte 13 de maig a les 20 hores per a oferir dues actuacions molt especials que comptaran amb col·laboracions d’artistes com ara Mafalda, Xavi Sarrià, Laura Esparza o Els Chikos de la Dacsa.

Aquests concerts de la gira arriben abans de la parada indefinida que farà la banda el 2024. Les úniques parades a la ciutat de València dels quatre músics de Pego (la Marina Alta) seran «excepcionals», ja que oferiran un nou repertori i un espectacle «molt especial», ha destacat l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

El grup tanca una etapa de la seua carrera musical, després d’aconseguir múltiples guardons amb l’últim disc La cura, i ho fa amb aquesta gira especial que enguany passarà per alguns dels grans festivals estatals i que conclourà al Wizink Center de Madrid.

Les entrades per al concert de dissabte es van esgotar en només 24 hores, però encara queden disponibles per al concert d’aquest divendres a la web de l’IVC, a més del percentatge reservat per a taquilla física el mateix dia del concert.

Comparteix

Icona de pantalla completa