Diari La Veu del País Valencià
Tal dia com hui del 2005 es va celebrar el concert del 9é aniversari de Propaganda pel Fet!

El 14 de maig del 2005, el Pavelló Nou Congost de Manresa (el Bages) va acollir el concert de novè aniversari de la discogràfica alternativa Propangada pel Fet! Unes 3.800 persones van omplir de gom a gom el Pavelló per assistir a la celebració.

Els bascos Soziedad Alkohólika van ser els primers a pujar a l’escenari, amb una actuació demolidora per la descàrrega de potència i decibels. Obrint Pas els van prendre el relleu amb l’espectacle Un poble en moviment, on van repassar tota la seua trajectòria musical parant especial atenció als temes del seu darrer disc. El concert d’Obrint Pas a Manresa va ser enregistrat en directe per a la realització del següent disc i DVD.

El moment àlgid de la nit va arribar amb el concert Skatalà. Tornaven als escenaris set anys després del seu darrer concert, amb una gira on commemoren el seu vinté aniversari. Davant de tota la parròquia de cap rapats SHARP i antifeixistes que no es van voler prendre la cita, van repassar el bo i millor del seu repertori: «Guarridong (War in dung)», «Ets un barato», «El tio Manel» o «Embolingats». La nit la va tancar un dels grups més joves de l’escuderia de Propaganda, Revolta 21, presentant el seu segon disc, No oblidis mai.

Comparteix

Icona de pantalla completa