Diari La Veu del País Valencià
Idees creatives per a decorar l’habitació dels més xicotets de la casa

L’habitació dels nostres fills ha de complir abans de res dues premisses: ha de ser còmoda i ha d’estar dotada de personalitat, és a dir, és important que els nens se senten a gust en ella, per la qual cosa hem d’aconseguir un espai harmònic, on es puga descansar, estudiar i jugar al mateix temps.

Et deixem algunes idees creatives per a renovar una habitació infantil i fer-la el més confortable possible. Esperem que t’inspiren per a crear un espai únic i especial per als teus petits!

1. Tema espacial: Crea un ambient còsmic utilitzant paper pintat amb estampats de planetes i estrelles en les parets. Agrega coixins en forma de coets i col·loca un llum amb forma de lluna en el sostre. També pots penjar mòbils de planetes sobre el bressol o el llit.

2. Selva encantada: Transforma l’habitació en una selva màgica. Pinta una paret amb un mural d’arbres i animals exòtics. Afegeix vinils adhesius de fulles i papallones en les parets i col·loca peluixos d’animals de la selva en prestatges i repeus.

3. Rincón de lectura: Crea un espai acollidor per a la lectura. Col·loca una prestatgeria amb llibres infantils i una catifa i coixins còmodes en el terra. Pots construir una petita tenda de campanya amb cortines i llums perquè siga encara més especial.

4. Mural interactiu: Pinta una de les parets amb pintura de pissarra perquè els nens puguen dibuixar i escriure en ella. Pots fer formes d’animals o crear un paisatge on els nens puguen completar amb els seus propis dibuixos.

5. Món submarí: Decora l’habitació com si estigués sota la mar. Pinta les parets amb tonalitats blaves i verdes i agrega decoracions com a peixos de colors, algues marines i estrelles de mar. Pots penjar una xarxa de pesca a un racó de l’habitació i col·locar peluixos d’animals marins en ella.

6. Paret de galeria: Crea una paret dedicada a exhibir les creacions artístiques dels teus fills. Col·loca marcs de diferents grandàries i formes i anima als nens a penjar els seus dibuixos i pintures. Pots intercanviar les obres d’art regularment per a mantenir la paret fresca i vibrant.

7. Zona de jocs temàtica: Tria qualsevol altre tema que li puga agradar als teus fills, com poden ser pirates, princeses o superherois, i crea una zona de jocs temàtica a l’habitació. Utilitza accessoris i elements decoratius relacionats per a fer que l’espai siga més divertit i emocionant.

Recorda que és molt important involucrar als teus fills en el procés de renovació de l’habitació, permetent-los participar en l’elecció dels colors, temes i decoracions.

Comparteix

Icona de pantalla completa