Diari La Veu del País Valencià
5 pòdcasts per a descobrir al mes de maig

El format pòdcast és, el dia de hui, el format més en creixement pel que fa al contingut en valencià a les xarxes socials. Es poden trobar prop de 40 programes en actiu que abasten multitud de temàtiques i formes de comunicar: des del contingut d’actualitat de la mà de «La Comoditat Valenciana» fins al món del videojoc Elden Ring en «Viatge per les Terres Intermèdies». Tot un món per descobrir.

Al web Poblet.info podràs trobar un gran ventall de pòdcasts, però hui et presentem programes que acaben d’eixir del forn, nous formats de gent que s’ha animat a crear-los en les darreres setmanes.

Samuel Fenollosa i Xavi Hernàndez han començat fa poc més d’1 mes «El despropòsit», un pòdcast que naix d’una conversa improvisada entre estos 2 amics mentre passegen pels carrers i camins de València. Des del primer capítol han admès ser un «Aquí estamos» però en clau valenciana, un format similar que triomfa a les xarxes socials.

Esta setmana té lloc la celebració del festival musical Eurovisió, i «Opus Slay» ha dedicat el seu tercer capítol a parlar d’aquest tema. Marc i Carlos han encetat un pòdcast per parlar de cultura pop.

Després d’haver participat en algun altre projecte en valencià a Instagram, Borja i Max han decidit iniciar una nova aventura sonora anomenada «La Gira Europea». Estos 2 joves s’ajunten per tal de debatre sobre els temes d’actualitat que els rodegen.

Finalment, cal destacar un nou programa que parla sobre la nostra cultura popular: llegendes, rondalles, frases fetes i personatges fantàstics explicats i comentats a través de les veus de Berta i Paula. S’anomenen «Un cabàs d’històries» i ja han publicat el seu primer capítol anomenat «Llàgrimes de Santa Marta».

Hi ha molts altres continguts dels quals es podria parlar en aquest article, però vos convide a descobrir-los pel vostre compte a través de Poblet.info, el portal web on podràs trobar tot el contingut en valencià de les xarxes socials.

Comparteix

Icona de pantalla completa