Diari La Veu del País Valencià
Projecte Gandia presenta la candidatura davant d’una nombrosa assistència

Projecte Gandia va presentar dissabte passat a la plaça de Loreto de la capital de la Safor la seua candidatura per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig davant d’un nombrós públic en un acte conduït pels membres de la llista Laura Morant i Xavier Tarrasó.

El candidat a l’alcaldia per Projecte Gandia, Josep Alandete, va valorar molt positivament l’assistència: «Som la candidatura de la il·lusió. Hem omplit de gom a gom la plaça Loreto amb moltes persones de tota classe que s’han volgut acostar per conéixer el gran equip que formem Projecte Gandia. Estic convençut de què donarem la sorpresa».

Per la seua banda el líder dels Verds i número 2 de la candidatura, Joan Francesc Peris, va remarcar la capacitat de gestió demostrada per les persones que conformen la legislatura: «L’acte ha estat molt il·lusionador i amb força, amb una gran participació i la demostració que Projecte Gandia és ja una realitat política que anirà creixent i ampliant-se fins al 28 de maig. Les persones que s’han donat cita en la presentació són un gran conjunt plural de la ciutadania progressista de Gandia».

D’altra banda, Laura Morant, número 3 de la candidatura, també feia un balanç molt positiu de la primera trobada de la legislatura: «Puc garantir que treballarem des de dins i fora de les institucions per millorar la vida de les persones hui i cada dia fins a l’últim moment. Amb humilitat i estima, com ja hem fet».

Comparteix

Icona de pantalla completa