Diari La Veu del País Valencià
L’herculanisme organitza una nova marxa contra l’empresari Enrique Ortiz a Alacant

Els aficionats de l’Hèrcules CF, l’equip de futbol de la ciutat d’Alacant, es tornaran a concentrar contra el propietari del club, el controvertit empresari Enrique Ortiz.

A través de la plataforma Podemos Recuperarlo, que agrupa penyes i col·lectius herculans que demanen un relleu en la propietat del club, centenars de persones participaran en una marxa que partirà des de la cerveseria El Castell, ubicada al barri de Sant Blai, en les immediacions de l’estadi José Rico Pérez, aquest diumenge a les 17.00, una hora abans del partit que enfrontarà l’equip alacantí amb la UE Alzira.

La marxa arribarà a la porta zero de l’estadi José Rico Pérez, on se situa l’accés dels jugadors i dels directius al camp de futbol, per a protestar contra la gestió de la directiva, que ha portat el club al pitjor moment esportiu i reputacional de la seua història tot just quan compleix cent anys de vida.

Abans de la marxa, la plataforma ha convocat una trobada fraternal entre aficionats que començarà a les 15.00 a la cerveseria esmentada.

L’Hèrcules CF milita en la segona RFEF, la quarta categoria del futbol estatal, i els últims anys el club ha transcendit pels escàndols que ha envoltat la seua junta directiva. El president del club, Carlos Parodi, militant del PP i exmembre de la direcció local del partit, ha sigut assenyalat per la Fiscalia per aixecament de béns, i demana tres anys de presó contra ell. Al seu torn, van transcendir missatges i trucades que evidenciaven la compra de partits durant l’últim ascens a Primera de l’Hèrcules, l’any 2010, contingut amb què es va trobar la Policia després que intervingueren el telèfon del propietari del club, Enrique Ortiz, implicat en l’Operació Brugal, que queda a l’espera de sentència en la part que afecta, entre d’altres, l’expresident de la Diputació d’Alacant amb el PP, José Joaquín Ripoll.

Ortiz, al seu torn, va confessar haver sufragat campanyes electorals del PP durant els anys 2007 i 2008.

Comparteix

Icona de pantalla completa