Diari La Veu del País Valencià
El Fescamp se celebrarà el 13 de maig a Benifairó de les Valls

Cevcam, la Coordinadora per l’Ensenyament en Valencià del Camp de Morvedre, vinculada a Escola Valenciana, organitza la tercera edició del festival Fescamp, que se celebrarà el 13 de maig a Benifairó de les Valls.

Aquest festival va viure la primera edició el 2021 per a respondre a la necessitat de reviscolar l’ús del valencià entre la gent jove de la comarca. En aquesta tercera edició es faran tallers als instituts públics i s’oferirà un cartell de destacats artistes valencians. L’esdeveniment serà gratuït, amb la intenció que hi acudisca tota la gent possible.

Pel que fa als tallers, al del 21 d’abril de muralisme, oferit per La Palo a l’IES Vall de Segó, el segueix el del 4 de maig al mateix institut: un taller de rap a càrrec de Sociologia Animal. També es faran tallers diversos de lletres i música als instituts de secundària de Sagunt al llarg del mes de maig.

Quant als concerts del Fescamp, que se celebraran el 13 de maig a Benifairó de les Valls a partir de les 19.30, hi actuaran Cacuts, Colomet, Sociologia Animal, Niuss i Cate Dj.

Comparteix

Icona de pantalla completa