Com vos vaig comentar ahir i despús-ahir, l’oratge està donant trets més primaverals des que diumenge ens vam desfer del ponent, i a poc a poc aniran arribant més canvis els pròxims dies.

Els primers canvis que notarem les pròximes hores serà l’ascens de les temperatures, ja que es deixarà sentir el vent de llebeig que ens acostarà una massa d’aire més càlida. De vesprada creixeran ennuvolades a les muntanyes de les comarques del nord del País Valencià que podrien deixar algun ruixat puntual.

Pense que demà divendres no ens alliberarem de la calor, però tampoc de les tronades que amb més probabilitat es formaran i descarregaran a les muntanyes interiors de la meitat nord, on l’ambient podrà quedar més fresc.

Dissabte ens creuarà un xicotet front que farà que l’oratge siga més variable i insegur. Al seu pas farà créixer els núvols que aniran deixant ruixats i alguna tronada per l’interior. No descarte que a les comarques centrals i fins i tot en algun punt de la costa puga arribar a caure alguna goteta o plugim dèbil.

Diumenge recuperarem el sol i les temperatures pujaran el que baixen dissabte i tot indica que dilluns començarem la setmana amb temps estable i temperatures que aniran pujant dia rere dia marcant valors estivals a partir de mitjan setmana.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa