ÀRIES. Has tingut una setmana força decebedora. Tot t’ha eixit de puta mare, atés que ets una persona totalment pessimista i atrabiliari.

TAURE. En qüestions d’amor, concretament el divendres passat, va ser un dia escandalosament exitós, no solament trobares la passió de la teua vida, sinó que ella, la teua passió, et trobà a tu. Hui sou un botó i un trau la mar de feliços.

BESSONS. Cada matí, en llevar-te, t’has fet un embolic amb els peus i les sabatilles d’anar per casa. Quan no t’equivocaves de peu, t’equivocaves de sabatilla; el cas és que no cabia l’error, atés que ets un meló d’Arger i no tens cames, borinot!

CRANC. En qüestions familiars vas tindre una setmana molt estranya. El teu cunyat, sorprenentment, et va comunicar que anava a votar al mateix partit que tu. La teua sogra es va apuntar a un club de swinggers. I ton pare et va dir que, a partir d’ara, li digueres Conxa.

LLEÓ. Està molt bé tindre una parella oberta, això demostra que sou molt avançats en els vostres valors morals i que el plaer és una constant en la vostra vida; si la humanitat s’assabentara que l’orgasme fomenta la pau, i ho practicara més sovint, menys guerres n’hi hauria. Però, malgrat tot plegat, t’aconsellem que quan no esteu fent ús d’eixe plaent acte, tanqueu la parella perquè, de seguida, segur que us entra un corrent d’aire traïdor i podeu agafar un refredat de dimensions catastròfiques.

VERGE. La vesprada del dilluns, mentre escrivies un poema d’amor sota una figuera fadrina, s’acostà una persona meravellosa i et soltà un petó als llavis amb tanta tendresa que no tingueres més remei que enviar-la a fer la mà perquè et va tallar de sobte la inspiració.

BALANÇA. El dilluns de la setmana passada, a la fi, gairebé tingueres un afer amb eixe veí que tant t’agrada. Tanmateix, no arribares a consumar el desig perquè l’home es negà al·ludint, amb tota la raó del món, que el Pisuerga sempre passa per Valladolid.

ESCORPIÓ. No ets una persona amb molta sort; tanmateix, el divendres proppassat tingueres un dia lluminós, per recordar tota la vida; la Congregació del Sant Ofici de l’Església Caòtica, va tancar els ulls quan et masturbares pensant en un llibre d’Arturo Pérez-Reverte.

SAGITARI. T’entestes a cuinar la millor paella del món, un dia darrere d’un altre, sabent —perquè ho saps— que ficar vi en lloc d’aigua no donarà més alegria a l’arròs. Un altre diumenge per oblidar.

CAPRICORN. L’amor i l’estima que sents per eixa dona, pèl-roja, d’ulls de color maragda, has de comprendre, que per molt que ho intentes, mai serà teua; entre altres coses perquè ets un canelobre.

AQUARI. Pel teu tarannà et mous molt bé en aigües profundes. Els teus amics t’admiren pels teus volantins dins l’aigua. Sembles un peix de la cort del déu Neptú. Nogensmenys, el dijous la vanitat et va desbordar, i mamprengueres la travesia, nedant, de l’oceà Atlàntic, partint des de Fuertescusa, província de Conca.

PEIXOS. El dimecres passat deixares de fumar per sempre, una magnífica decisió que celebrares amb la família i els teus amics; malgrat que en tota la teua puta vida, no mai, havies fumat un cigarret.

Comparteix

Icona de pantalla completa