Diari La Veu del País Valencià
El millor escenari per a Setmana Santa

Si no tenim en compte la falta que fa que ploga i el temps que porta sense ploure tenim per davant el millor oratge que podríem desitjar per a Setmana Santa: estabilitat, sol, temperatures suaus, bona mar…

Evidentment, no és l’oratge que més ens convé, però és el que tindrem. I com que poc podem fer per canviar-ho… el millor que podem fer és gaudir-ne.

Ara tinc clar perquè en molt mitjans de comunicació han tirat mà de titulars uns confosos i cridaners fent referència a una DANA i a les «pitjors previsions possibles per a setmana Santa». Es tracta de buscar clics i likes de qualsevol forma. A aquest pas anem abocats a la societat de la desinformació!

L’oratge de hui dijous no serà massa diferent del que tinguérem ahir i del que tindrem els pròxims dies.

Els pocs núvols baixos i les boiretes de primera hora no tardaran a deixar pas al sol i a temperatures un poc més altes. Les màximes s’aproparan al centre i començaran a superar els 20 graus a la costa.

Començarem les vacances de Setmana Santa amb domini del sol i amb temperatures cada dia un poc més altes. Pense que pujaran un parell de graus tant les mínimes com les màximes, i encara que de vesprada es veuran núvols per l’interior no tindrem la sort que deixen pluja.

Tant dissabte, diumenge com dilluns de Pasqua es mantindran més o menys les mateixes condicions. Dissabte pujaran lleugerament les temperatures, i baixaran un poc diumenge per tornar a pujar dilluns.

Passeu bon dijous i bona Setmana Santa… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa