Diari La Veu del País Valencià
Compromís denunciarà el PP de la Diputació d’Alacant davant la Junta Electoral

El portaveu de Compromís a la Diputació d’Alacant, Gerard Fullana, ha anunciat en roda de premsa al costat del candidat a l’alcaldia d’Alacant amb la coalició valencianista, Rafa Mas, que denunciaran davant la junta electoral la roda de premsa realitzada ahir dimecres per part de Carlos Mazón, president de la institució provincial i candidat del PP a la Generalitat, qui ha anunciat una major inversió durant la pròxima legislatura a través del programa «Planifica 2».

Segons Fullana, «el cinisme del president de la Diputació no té límits». L’acusa d’haver-se saltat la llei electoral anunciant una inversió de 92 milions d’euros per a la pròxima legislatura «tot i que l’execució d’aquest pla en aquesta legislatura supera per poc el 5%». Fullana apunta també que la institució deu 100 milions d’euros a les localitats previstos en distints plans, i acusa Mazón d’aprovar un pla «no pressupostat, sense els projectes de l’anterior redactats».

Compromís també indica que els informes de la intervenció situen a la cua la Diputació d’Alacant en execució d’inversions, tant a nivell valencià com estatal. «La desesperació per improvisar plans amb finalitat propagandística per part de Mazón està hipotecant el futur de la institució», diu Fullana, que també acusa el president de la institució d’incomplir la llei electoral, pel fet que «no permet fer anuncis d’inversions i projectes després de convocar les eleccions». Per aquest motiu, els valencianistes diuen que denunciaran el PP davant la Junta Electoral.

Comparteix

Icona de pantalla completa