Diari La Veu del País Valencià
«El Dolcet pal Cafè» s’estrena a la ràdio

Sense dubte, el format pòdcast ha arribat per a quedar-se en l’àmbit audiovisual. Ara com ara és el format amb més activitat en valencià. Hi ha més de 30 pòdcasts actius d’humor, entreteniment, actualitat, musicals, cinèfils, literaris i sobre jocs. Tots produint-se en la nostra llengua.

L’oferta és cada vegada més gran i el nostre temps és limitat. Per tant, s’ha de ser selectiu a l’hora d’escollir quins programes escoltem. La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació recentment ha obert una convocatòria per a projectes d’estos formats sonors per a incorporar-los a les seues produccions.

Però, mentre esperem més novetats, el magazín «El Rall» de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes que s’emet a la ràdio d’À Punt de dilluns a divendres, ha incorporat ara entre els seus col·laboradors l’equip del pòdcast «El Dolcet pal Cafè». L’anunci ha agradat el públic del programa, ja que ara podran escoltar-los també cada dijous a les 13h a la ràdio d’À Punt.

«El Dolcet pal Cafè» és un pòdcast conversacional en clau d’humor que compta amb més de 20 programes entre les seues 2 temporades. En els seus capítols es tracten temes diversos, molts d’ells lligats al folklore i la cultura valenciana, amb els quals aconsegueixen ser un dels programes valencians amb més audiència.

Comparteix

Icona de pantalla completa