À Punt arriba al rècord històric d’audiència al març amb un 4,4% de share gràcies a les Falles i a la Magdalena

La dada es va enregistrar aquest mes de març

La cobertura de les Falles i la Magdalena de 2023 ha impulsat la televisió pública valenciana, À Punt, a aconseguir aquest mes de març la xifra més competitiva de la seua història gràcies al seguiment d’ambdues festes i «l’efecte tractor» amb la resta de programació, especialment l’informatiu NTC Migdia i la sèrie L’Alqueria Blanca.

L’audiència s’ha situat en un 4,4% mensual aquest mes de març i ha superat en quatre dècimes les xifres de maig de 2021, quan es va aconseguir un 4%. Al març d’enguany, dos milions i mig de valencians, el 50% de la població del país, van veure en algun moment À Punt.

Des que va començar l’any, el nombre de valencians que ha seguit À Punt en algun moment frega els 3,4 milions, el 67,7% de la població.

L’audiència de la cadena creix en totes les franges d’edat i marca el share mensual més alt amb un gran increment de quota entre els espectadors menors de 25 anys. Destaquen les franges de després de dinar, que s’han incrementat en un 7,5%, i el prime time se situa en un 4,9%.

També hi ha hagut rècord en les audiències digitals, amb 2,9 milions de pàgines vistes aquest març, un 46% que el mateix mes durant l’any anterior.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.