La dona que amenaçava amb cremar-se a l’estil bonze a Alacant porta mesos a l’espera d’un informe per accedir a una vivenda social

La policia va aconseguir calmar aquesta dona de 39 anys, que va ruixar el seu cos amb gasolina

Dijous al matí, una dona de 39 anys es va plantar davant les oficines de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVHA) a Alacant, ubicades al cèntric carrer Girona, i va amenaçar amb cremar-se a l’estil bonze després de ruixar-se amb gasolina i de mostrar un encenedor.

La dona resta a l’espera des de fa mesos d’un informe de l’Ajuntament d’Alacant, concretament del departament de Serveis Socials, que confirme la seua situació d’emergència habitacional perquè l’entitat dependent de la Generalitat desbloquege la seua petició d’accedir a una vivenda social.

Aquesta situació d’espera s’allarga des del mes de novembre, quan el Síndic de Greuges va aprovar la seua petició i es van iniciar els tràmits per a facilitar el seu accés a la vivenda. Va ser aquest el motiu pel qual l’EVHA va sol·licitar un informe a l’Ajuntament d’Alacant necessari per a culminar la petició, que resta a l’espera de ser resposta. Mentrestant, la dona ha estat vivint en un petit local comercial.

La policia va aconseguir calmar-la i evitar que es calara foc. La dona va ser traslladada a l’hospital, i resta a l’espera d’una solució.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.