Diari La Veu del País Valencià
Màxima atenció i preocupació pel ponent

Acomiadem hui el mes de març preocupats per la persistència del ponent que hui no ens deixarà de bufar en tota la jornada, mantenint extrem el risc d’incendis forestals a tot el País Valencià.

Tindrem pas de núvols, però no seran obstacle perquè les temperatures quedaran tan altes com les d’ahir.

També han sigut notícia les temperatures nocturnes, que entre el ponent i el pas de núvols han fet que a alguns observatoris les temperatures hagen quedat altíssimes. De fet, hem tingut la primera nit tropical quan encara estem al març.

El començament d’abril tampoc portarà els desitjats canvis.

El vent bufarà un poc més del nord, de mestral, i això es deixarà sentir en les temperatures que patiran un descens generalitzat, però tot i el descens tèrmic es tracta d’un vent que bufarà amb força a l’interior de la meitat nord del País Valencià mantenint alt el risc d’incendis.

Diumenge també es deixarà sentir el mestral al nord i a poc a poc anirà perdent força al centre i al sud. Farà més sol, però les temperatures quedaran un poc més baixes.

Començarem la setmana pendents de l’oratge perquè tot i fer molta falta que ploga també és cert que anem de cara a Setmana Santa i segur que voldreu gaudir del sol i de temperatures suaus… però d’això en parlarem els pròxims dies.

De moment passeu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa