Diari La Veu del País Valencià
Dos detinguts a Elda per la violació d’una menor a Petrer

La Policia espanyola va arrestar a Elda (Vinalopó Mitjà) aquest dijous de vesprada dos menors de 16 anys acusats d’haver violat una menor de la mateixa edat a la localitat adjacent de Petrer. El tercer presumpte autor dels fets, de 13 anys, té una edat que el converteix en inimputable, segons consta a la Llei del Menor, i ha quedat sota custòdia familiar, que s’haurà de fer càrrec d’una indemnització econòmica si la seua responsabilitat en la violació s’acaba provant.

Els autors van ser identificats un dia després dels fets, que es van produir dilluns 20 de març a la nit als voltants d’un parc de Petrer. La menor va ser traslladada a l’Hospital d’Elda, on va passar una nit després de ser sotmesa a un estudi que va confirmar lesions derivades de la presumpta agressió sexual. Segons el que ha transcendit, un dels menors la va violar mentre els altres dos li ho possibilitaven immobilitzant la víctima.

L’onada de solidaritat amb la víctima s’ha vist reflectida en concentracions al carrer i amb actes institucionals, com ara el minut de silenci convocat per l’Ajuntament de Petrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa