Detingut a Alacant un exagent de Policia per prostituir dones captades a través d’Internet

La mare d’una víctima de 19 anys, que estava afectada per una discapacitat, va alertar dels fets i de les amenaces que patia la jove

Agents de la Policia espanyola han detingut a Alacant el responsable d'un prostíbul per presumptament obligar a exercir la prostitució sota amenaces a dones joves que captava per internet. L'home es va fer passar per agent de la Policia Local de Benidorm en el moment de ser detingut, tot i que no pertanyia al cos des de feia anys.

Els fets van ser posats en coneixement de la Policia espanyola per part de la mare d'una jove de 19 anys, qui va manifestar als agents que la seua filla, amb una discapacitat, estava sent prostituïda a l'interior d'una vivenda d'Alacant per un home que fins i tot l'havia amenaçat, segons ha indicat el cos policial en un comunicat.

Els agents de la Unitat Contra les Xarxes d'Immigració Il·legal i Falsedats Documentals de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres d'Alacant es van fer càrrec de la investigació i van descobrir que a l’habitatge, regentat per un home, hi havia més dones que estaven sent obligades a exercir la prostitució.

Davant el temor a les represàlies i per les amenaces a les quals estaven sotmeses per l'investigat, les dones no s'atrevien a denunciar-ho.

Després d'aprofundir en els testimonis d'algunes de les víctimes a les quals van aconseguir accedir, els investigadors van descobrir que la manera de captació utilitzat eren llocs eròtics en internet, on s'oferia la possibilitat d'obtindre importants beneficis exercint la prostitució.

Les dones que patien l'engany eren explotades sexualment al prostíbul dirigit per aquest home, qui les obligava a estar disponibles durant les 24 hores del dia, fins i tot impedint que isqueren al carrer, segons ha declarat alguna de les afectades.

Quant al fet inicial denunciat per la mare d'una de les víctimes, els agents van confirmar que es tractava d'una de les dones explotades sexualment per l'home, qui coneixia que era especialment vulnerable en patir problemes psiquiàtrics.

L'arrestat, de 50 anys, va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia d'Alacant.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.