Diari La Veu del País Valencià
Robles assegura que Compromís serà «fonamental» en el pròxim govern

La síndica de Compromís, Papi Robles ha insistit que la seua formació serà «fonamental» en el pròxim govern, i ha indicat que mantindran les seues polítiques, però que seran més «atrevits» en la lluita pels canvis socials.

En aquest sentit, ha rebutjat fixar un objectiu de nombre de diputats en els pròxims comicis, però ha indicat que l’objectiu ha de ser que Compromís tinga «més força», ja que són els «garants de les polítiques que donen resposta a la gent». «Proposem el millor candidat que tenim», ha afirmat.

Per part seua, Pilar Lima, d’Unides Podem, ha assegurat que volen reeditar el Botànic, encara que busquen «una altra correlació de forces», i ha assenyalat que esperen evitar que «tornen les dretes».

D’altra banda, el secretari d’Organització del PSPV, José Muñoz, ha manifestat que espera que en la pròxima legislatura Ximo Puig tinga una «àmplia majoria» per a governar. «La pregunta és amb quanta majoria del PSPV», ha dit

Per a Muñoz, és «inqüestionable» que Puig tornarà a ser president en la pròxima legislatura: «la segona qüestió és com». El també portaveu d’Hisenda ha assenyalat que espera que Puig tinga «més llibertat que ara» per a gestionar. Preguntat per si aposta per reeditar el Botànic, Muñoz ha assenyalat: «Jo aposte per Ximo Puig com a president».

Així s’han pronunciat els tres parlamentaris als corredors de les Corts quan els han preguntat per les seues expectatives per a la següent legislatura.

Comparteix

Icona de pantalla completa