La Federació de Futbol tanca un camp de futbol per a xiquets a Alacant pel seu mal estat de conservació

Els cinc equips que hi juguen hauran de traslladar-se temporalment a altres instal·lacions després que diversos xiquets hagen patit greus lesions

Familiars de mig milers de menors van arreplegar signatures contra el mal estat de conservació d’un camp de futbol ubicat a Alacant, concretament a la zona nord de la ciutat, una de les més vulnerables. Els forats i la irregularitat del terreny feien témer per la integritat física dels menors d’entre 6 i 17 anys que juguen partits en aquesta instal·lació, que és el camp d’entrenament de cinc equips de futbol. Després que augmentara la xifra de lesionats, els familiars es van queixar a l’Ajuntament perquè mirara de posar una solució.

El resultat ha sigut que la Federació valenciana de Futbol ha clausurat aquest camp i ha prohibit el seu ús mentre no siguen reparats els danys. Els cinc clubs que hi juguen són el Racing d’Akra, el Carolines, el Costa Alacant, el Ràcing Platja de Sant Joan i el club femení Estrelles d’Alacant. Tots hauran de buscar una instal·lació alternativa, i els 500 jugadors menors resten a l’espera d’un desenllaç.

Abans de la clausura l’Ajuntament havia desenvolupat solucions parcials amb pegats i amb un manteniment que ha resultat insuficient. Diversos familiars han denunciat lesions en els xiquets pel mal estat del terreny de joc.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.