Diari La Veu del País Valencià
Compromís planteja 23 prioritats per a un canvi a Alacant

Amb la mirada posada en un hipotètic pacte d’esquerres després de les eleccions municipals, Compromís per Alacant ha celebrat l’assemblea per anar perfilant la seua campanya electoral, en la diu «aspirar a ser la força decisiva del canvi progressista a l’Ajuntament».

El secretari local i coordinador de la campanya, Natxo Bellido, ha presentat el document «Per un Govern de la majoria: les 23 prioritats del Canvi» que l’Assemblea ha aprovat per unanimitat. Tal i com ha declarat Bellido, «volem reunir-nos i compartir aquest document amb la resta de forces progressistes: PSPV, Podem i Esquerra Unida, per a treballar-lo conjuntament, rebre aportacions i que siga la base del pacte de govern plural i progressista que deu eixir de la majoria social que guanye les pròximes eleccions municipals. Volem demostrar a la ciutadania que tenim un compromís clar en formar govern progressista i tenim un programa de govern per a transformar Alacant», ha dit.

Així mateix, aquest document, junt al programa electoral que s’està elaborant, ha der servir per a presentar a la ciutadania la proposta de Compromís. A l’Assemblea, el candidat a l’alcaldia, Rafa Mas, ha explicat que «pretenem seguir, com hem fet al llarg d’aquests quatre anys, reunint-nos amb la ciutadania, amb la societat civil i presentar les nostres propostes, les nostres prioritats per a protagonitzar el canvi que necessita Alacant». També ha assegurat que «som els que fem la política a peu de carrer, des de la proximitat i amb l’ambició de desallotjar a una dreta i un alcalde autoritari, que s’amaga davant els problemes i que és incapaç de liderar un projecte de ciutat».

A l’Assemblea s’ha convocat a l’acte de presentació de la candidatura valencianista, que tindrà lloc el pròxim divendres i que, com ha destacat la candidata Sara Llobell, que serà número dos a la llista, «desitgem compartir amb la ciutadania la il·lusió del canvi i demostrar-los que no anem a resignar-nos a més anys d’un alcalde que ha passat sense pena ni glòria». Aitana Mas i Joan Baldoví faran acte de presència en la presentació de la candidatura.

Comparteix

Icona de pantalla completa