Diari La Veu del País Valencià
Extingit un incendi forestal declarat a Saix

Efectius de bombers han donat per extingit al voltant de les 15.30 hores l’incendi forestal declarat aquest dissabte a Saix (l’Alt Vinalopó), ea la zona de la CV-80 en sentit Castalla, que ha obligat a activar la situació 1 del Pla Especial d’Incendis Forestals (PEIF) per la seua proximitat a béns no forestals.

Fins al lloc de l’incendi s’han desplaçat dues dotacions del Consorci de Bombers d’Alacant, una unitat de bombers forestals de la Generalitat, una autobomba, un capatàs coordinador, una unitat de prevenció d’incendis i un agent mediambiental, ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

Al voltant de les 14.20 hores, el 112, a petició del cos provincial de bombers, ha sol·licitat a Iberdrola que descarregara una línia elèctrica pròxima a l’incendi.

El nivell 1 d’alerta del PEIF s’estableix quan una situació d’emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument béns forestals o afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal, per a l’extinció de la qual pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.

Comparteix

Icona de pantalla completa