Morella ofereix una extensa programació festiva i cultural per a Setmana Santa i Pasqua

L’Espai Firal acollirà la I Fira de Clicks els dies 15 i 16 d’abril

Morella (els Ports) ofereix una extensa programació festiva i cultural per a Setmana Santa i Pasqua, que començarà el divendres 31 de març i es perllongarà fins al diumenge 16 d’abril. Veïns i visitants hi podran gaudir d’exposicions, pel·lícules, concerts i activitats infantils, com ara el VII festival de titelles Portsxinel·la, a més de les tradicionals processons i concentracions de tambors i bombos.

D’altra banda, l’Espai Firal acollirà la I Fira de Clicks els dies 15 i 16 d’abril. Diferents expositors i punts de venda ompliran el pavelló, on també hi haurà activitats i jocs durant tot el cap de setmana. Aquesta és una iniciativa de Somos clicks i serà la primera vegada que se celebrarà aquest esdeveniment, que mostrarà configuracions sorprenents dutes a terme amb aquest popular joguet. L’entrada serà gratuïta i estarà oberta el dissabte des de les 10 h i fins a les 14 h i des de les 16.30 h fins a les 19 h i el diumenge en horari només de matí.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder ha destacat que «els clicks són uns joguets molt populars entre vàries generacions, per la qual cosa ens alegra que la ciutat albergue esta fira i totes i tots disfruten de les activitats preparades». També ha explicat que «a més de l’exposició amb diferents conjunts de clicks, hi haurà punts de venda i altres activitats relacionades amb aquests joguets». Finalment, ha animat a visitar aquest fira, «una nova proposta pensada per a totes les edats».

Així mateix, estaran oberts tots els espais i monuments turístics ja amb l’horari d’estiu: el Castell, el Museu Temps de Dinosaures, la Presó del segle XIV, l’exposició «El color i la llum dels Ports» a les sales gòtiques de l’ajuntament, i les Torres de Sant Miquel.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.