Diari La Veu del País Valencià
El Sona Baixet Fest, un cap de setmana per gaudir en família

El festival adreçat a la xicalla torna a celebrar-se al Raval de Gandia amb una proposta d’art i cultura contemporània per gaudir amb tota la família. Dissabte 1 i diumenge 2 d’abril, el Sona Baixet Fest planteja una programació ben variada, amb música, teatre, dansa, cinema, arts plàstiques i jocs de fusta, entre d’altres.

Dos dies de celebració per a compartir amb tota la família, esperonar la cultura, la creativitat i les trobades intergeneracionals, posant als més xicotets de la família al centre de la programació. A més, aquest any el festival recupera els dinars populars amb el Gastroespai, de la mà de Pep Gomaris i Ca Saforaui.

L’escenari del Teatre del Raval, la Fundació Espurna i el carrer Sant Ramon -al barri del Raval de Gandia- són les tres localitzacions que acolliran els espectacles i les activitats de forma simultània durant tot el cap de setmana. És per això que la programació serà idèntica per al dissabte i el diumenge, amb la intenció de facilitar la conciliació de les famílies i de fer possible la creació de recorreguts alternatius per a no perdre’s cap esdeveniment.

El duo barceloní Ual·la!, Jaume Barri, la companyia belga Het Fluisterhuis, Abraham Arzate ‘El Romperécords’, Pierre Bastien i Dr. Truna amb ‘Buster Keaton Cinemusicat’, Enámbar Danza i el Ball de Sant Vito són alguns dels artistes que configuren el cartell d’aquest any. També tornen els tallers d’arts plàstiques amb Pepa Castillo, Toca Madera amb ‘Jocs de Fusta’ i la Minidisco, amb El Triangulista com a mestre de cerimònies.

Les entrades i els abonaments anticipats estan ja disponibles al web www.sonabaixet.com i al web del Teatre del Raval amb un preu de 10 € i 12 € respectivament.

Comparteix

Icona de pantalla completa