Diari La Veu del País Valencià
Mor l’expresidenta del PSPV, Maria Teresa Sempere

L’expresidenta d’honor del PSPV i exdiputada a Corts Maria Teresa Sempere ha mort als 76 anys.

A través d’un comunicat, des del PSPV han expressat la seua «més profunda tristesa per la defunció de la companya i expresidenta del partit, Maria Teresa Sempere, i transmetem el nostre més sincer condol als seus familiars i amics».

Maria Teresa Sempere va ser regidora amb l’inici de la democràcia en l’Ajuntament d’Elx i va ostentar les actes de diputada provincial i estatal, a més de formar part del sindicat UGT durant la seua trajectòria. Sempere va ser nomenada presidenta d’honor del PSPV amb l’arribada de l’actual president i secretari general del partit, Ximo Puig, al càrrec.

Des del PSPV han lamentat la pèrdua d’una dona «compromesa amb la política social i amb el progrés de la nostra terra des dels diferents nivells de responsabilitat que va ocupar al llarg de la seua vida». «Per als i les socialistes valencians és exemple de compromís i lluita pels drets de la ciutadania», han afegit.

«Maria Teresa Sempere va ser una dona entregada al projecte socialista que va defensar els valors que representa el projecte allà on va estar, un fet que sempre quedarà en el record. Des del PSPV-PSOE agraïm la seua intensa tasca durant dècades i traslladem el nostre més sentit condol a familiars i amics», han agregat.

Comparteix

Icona de pantalla completa