[VÍDEO] Baldoví és assenyalat al Congrés per Vox al crit de «catalanista» per citar Joan Fuster

El diputat de Compromís diu en la moció que un govern amb Vox seria «el de Freddy Krueger»

El portaveu de Compromís al Congrés dels diputats, Joan Baldoví, ha retret al candidat proposat per Vox per a la moció de censura, Ramón Tamames, que titlle de «Frankenstein» la majoria progressista al Congrés, i ha rebatut que en eixe cas un Govern espanyol amb Vox seria «el de Freddy Krueger».

Així s’ha expressat Baldoví durant la seua intervenció en la moció de censura plantejada per Vox a Pedro Sánchez a través d’un candidat independent, l’economista Ramón Tamames. Baldoví s’ha dirigit a ell definint el seu discurs com a «decebedor», i ha carregat contra Vox recordant que el seu candidat a la Generalitat, Carlos Flores Juberías, va ser condemnat per violència masclista. També s’ha referit a Iván Espinosa de los Monteros, qui «no va pagar els seus treballadors i va fer obres il·legals al seu xalet», motius pels quals va ser condemnat; i també a Javier Ortega Smith, un «pròfug de la justícia britànica».

«Per què dona la cara per aquesta indigència intel·lectual, per aquest buit democràtic?», etzibava Baldoví, assegurant també que el PP pactaria amb Vox si els números donen. Durant la seua intervenció, el diputat valencianista ha citat Joan Fuster, moment en què des de la bancada de la dreta li han proferit el crit de «catalanista», a la qual cosa ha respost que els qui llançaven aquest crits «no arriben a Fuster ni a la sola de la sabata».

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.