Els Minyons de Terrassa alcen castells de set a la Trobada de Muixerangues de Castelló de la Plana

És la primera actuació que han fet fora de Catalunya aquesta temporada

Dissabte passat es va celebrar la VIII Trobada de Muixerangues de Castelló de la Plana amb motiu de les Festes de la Magdalena. Una jornada en què van participar Els Minyons de Terrassa, la Muixeranga d'Alacant i, els amfitrions, la Conlloga Muixeranga de la capital de la Plana Alta.

Els del Vallès Occidental, amb el malva com a color distintiu de la seua camisa, hi van dur a terme la primera actuació de la seua història a Castelló de la Plana i, després d'una cercavila, van descarregar el 3 de 7, el 4 de 7 amb el pilar i el 5 de 7. Van entrar a plaça amb el pilar de 4 caminat i el van tancar amb el vano de 5.

Els Minyons de Terrassa són una colla castellera fundada l'any 1979 que al llarg dels seus gairebé 44 anys d'història ha aconseguit les màximes fites castelleres com són el 4 de 10 amb folre i manilles, el 3 de 10 amb folre i manilles o el 4 de 9 sense folre.  

En els dies més importants de la seua ciutat, com són la Festa Major (primer diumenge després de Sant Pere) o la Diada de la Colla (tercer cap de setmana de novembre), poden arribar a congregar fins a un miler de castellers de tota edat, sexe o condició física o social per a l'execució dels seus castells.