Diari La Veu del País Valencià
Seixanta persones són evacuades a Cullera per un incendi forestal

Un incendi forestal a Cullera (Ribera Baixa) ha obligat aquest dissabte a evacuar a seixanta persones per la proximitat al foc dels seus habitatges, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat a través de les seues xarxes socials.

El foc ha estat declarat passades les 17.00 hores d’aquest dissabte, i a les 17.15 hores s’ha activat la situació 1 del Pla Especial Enfront del Risc d’Incendis Forestals (PEIF) per la possible afecció d’habitatges pròxims.

El nivell 1 d’alerta del PEIF s’estableix quan una situació d’emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument béns forestals o afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal, per a l’extinció de la qual pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.

La Policia Local del municipi ha comunicat al Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat que s’ha evacuat a 60 persones, i que de moment cap ha requerit assistència.

En l’extinció de l’incendi treballen dues unitats de bombers forestals de la Generalitat, dues autobombes, un mitjà aeri i un agent mediambiental.

Comparteix

Icona de pantalla completa