Diari La Veu del País Valencià
Detingut un jove de 23 anys per violar a una menor a València

Agents de la Policia espanyola han detingut a València un jove de 23 anys per violar, presumptament, una menor a la qual havia conegut aquell mateix dia. Els fets es van produir dilluns al migdia en la zona de càrrega i descàrrega d’un establiment d’alimentació.

Els fets es van produir quan una menor d’edat es trobava amb un amic al parc de Marxalenes. Al cap d’una estona s’hi van unir dos homes als quals no coneixia. En un moment donat, l’amic va marxar i la menor es va quedar amb els desconeguts, amb els quals es va apropar a un supermercat a comprar, segons han informat les forces policials en un comunicat.

Després d’eixir del local comercial, un dels homes la va portar a la zona de càrrega i descàrrega del supermercat, ubicat a la part de darrere. Va ser en aquest moment que la va agredir sexualment, tot i que la víctima es va intentar evadir i li va mostrar de manera reiterada la seua negativa a mantindre relacions sexuals.

La víctima va intentar fugir del seu agressor en nombroses ocasions i va demanar auxili a crits, fet que va alertar diversos vianants que van acabar increpant l’autor dels fets, que va fugir.

Agents policials van poder identificar el sospitós després d’establir un dispositiu de vigilància. Va ser detingut aquest divendres com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual amb penetració. L’home té 23 anys, és de nacionalitat espanyola i compta amb antecedents policials.

Comparteix

Icona de pantalla completa