Tal dia com hui del 2006 La Gossa Sorda va actuar en les Falles Populars i Combatives

El 18 de març del 2006 La Gossa Sorda va actuar a l’Escola Santa Teresa de València en el marc de les Falles Populars i Combatives. També hi van participar en el concert Prisoners of War i La Banda del Barri.

La Gossa Sorda, banda sorgida a Pego (la Marina Alta) el 1997, fusiona ritmes de ska, rock, reggae, i punk amb la utilització de molts ritmes mediterranis i altres influències. 

El 1999 va fer el primer concert i el 2001 va publicar la primera maqueta, La Gossa està que bossa. El 2003 va traure a la llum el disc Vigila i va començar a actuar en diferents llocs dels territoris de parla catalana. El 2006, amb l’àlbum Garrotades, es van convertir en un dels grups més actius. El 2008 va enregistrar Saó, un treball que va tindre gran èxit.

El 2009 va participar en la trobada d'instituts «Com sona l’ESO», celebrada a Dénia (la Marina Alta) i va crear una cançó titulada A l'ombra del Montgó. El 2010 va editar L’últim heretge i el 2014 La Polseguera

Després d’una gira de presentació del disc, el 25 de març del 2015 anuncien la seua retirada amb una gira final durant aquell any i un seguit de concerts de comiat a principis del 2016 als llocs més importants per on havien passat: València, Barcelona, Madrid, Viña Rock, Mallorca, Pego i al Japó, on van participar en un gran festival com és el Fuji Rock.

Van enregistrar el seu primer i únic disc en directe a la sala Repvblicca els dies 17 i 18 de desembre amb moltíssimes col·laboracions i un concert de més de dues hores amb una sala plena. Van cloure la gira al Festivern.      

El gener del 2022 van comunicar que tornaven als escenaris en el concert especial «Horitzó País Valencià» per a commemorar el 25 d’Abril a la plaça de Bous de València, junt amb altres formacions com ara La Fúmiga, Zoo o el Diluvi.