El remat de l’hivern serà primaveral

A l’hivern de 2023 li queden només quatre dies que coincideixen amb la recta final de les festes de Castelló i de les Falles.

Després d'uns dies de molta calor, l'oratge s'ha ajustat al que toca. Els dies van allargant, les nits van sent més curtes i això es reflecteix en l'oratge que presentarà característiques primaverals les pròximes hores i dies.

Hem recuperat temperatures més pròpies per l'època. Ha refrescat a la nit i no fa tanta calor al centre del dia. No fa tanta calor com fa uns dies ni farà el fred de l'any passat

L'oratge de hui serà molt semblant al d'ahir: domini del sol i temperatures fresques a la nit i també al centre del dia. Amb temperatures més altes a les comarques del centre i de ponent que a les de la franja costanera.

L'arribada i el pas d'un xicotet front demà divendres des de l'interior de la Península deixarà el cel més cobert, però tindrà poca incidència en les temperatures.

A la costa el vent continuarà bufant de xaloc, però al sud i per l'interior bufarà del sud-oest per influència de les baixes pressions que podem identificar a l'Atlàntic.

Més núvols i temperatures lleugerament més baixes al centre del dia. Però de pluja res de res.

Dissabte augmenta la probabilitat de precipitacions, perquè de vesprada es formaran ennuvolades al nord i per l'interior que de forma puntual podrien tocar entrada la vesprada el litoral de la Plana i el Maestrat, però no ens ha de preocupar massa, ja que en qualsevol cas serien pluges dèbils i de curta durada, passatgeres.

Diumenge, per al Magdalena Vítol i per a la «Cremà» de les Falles no descarte que de forma molt puntual i intermitent puga arribara a escapar-se alguna gota, però pense que tampoc farem servir els paraigües.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.