Diari La Veu del País Valencià
La Fira Valenciana de la Música Trovam i la FiM Vila-seca intercanviaran propostes musicals

La Fira Valenciana de la Música Trovam, que se celebra a Castelló de la Plana; i la FiM Vila-seca, que es realitza en aquesta localitat del Tarragonès, han signat un acord de col·laboració per a l’intercanvi i difusió de propostes musicals al País Valencià i a Catalunya. D’aquesta manera es crea una aliança amb l’objectiu de reforçar la programació artística i apostar per una oferta més rica i variada.

Així, la cantant Esther, de Vinaròs (Baix Maestrat), actuarà a la FiM 2023, un esdeveniment dedicat a la música emergent i familiar. De la mateixa manera, una proposta programada aquest any a Vila-seca es presentarà a la Fira Valenciana de Música Trovam, que se celebrarà entre el 9 i l’11 de novembre.

El Trovam se celebra des del 2013 a Castelló de la Plana i combina activitats professionals amb actuacions, concerts i xous de solistes i bandes de tot l’Estat. Aquests 10 anys s’ha posicionat com la gran cita anual del sector de la música en directe, i està organitzat per la Valencian Music Association (VAM!) en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura i l’Ajuntament de Castelló de la Plana.

Pel que fa al FiM de Vilaseca, se celebra del 4 al 7 de maig d’enguany per a consolidar-se com a aparador i mercat de la música moderna emergent. L’organitza l’Ajuntament de la localitat del Tarragonès, que vol consolidar el festival com a cita primaveral musical de Catalunya.

Comparteix

Icona de pantalla completa