Diari La Veu del País Valencià
Illueca considera «obscè» que Roig celebre els beneficis de Mercadona mentre creix la inflació

El vicepresident segon i candidat de Podem a la Presidència de la Generalitat, Héctor Illueca, ha titllat com a «senzillament obscè» el fet que el president de Mercadona, Juan Roig, celebre «els seus beneficis», que en 2022 van augmentar el 5%, mentre continua creixent la inflació a l’Estat espanyol.

«Les declaracions de Juan Roig, que acumula una fortuna superior a 3.000 milions d’euros, demostren una manca de sensibilitat que realment sorprèn i que la societat no entén. No ho entenen els treballadors, les pimes, els autònoms ni els creadors de riquesa».

Així s’ha expressat davant els mitjans Illueca després de la roda de premsa de presentació dels resultats de Mercadona, en la quan Roig ha reconegut que els preus als supermercats han experimentat una gran pujada.

Segons Illueca, tot això «demostra que quan alguns parlàvem de capitalistes despietats en realitat descrivíem fets». El vicepresident ha urgit el Consell a «posar-nos mans a l’obra quant abans» per a limitar els preus dels aliments i «aturar els abusos que s’estan produint».

Comparteix

Icona de pantalla completa