Alfonso Rus diu que hi ha hagut un «judici polític» amb una sentència «ja posada»

L’expresident de la Diputació i del PP de la província de València Alfonso Rus ha lamentat la «mala fe» contra ell en el cas Imelsa

L'expresident de la Diputació i del PP de la província de València Alfonso Rus ha lamentat la «mala fe» contra ell en el cas Imelsa i ha criticat que hi ha hagut un «judici polític» amb una sentència «ja posada» abans d'asseure's al banc dels acusats.

Rus s'ha pronunciat en aquests termes en el torn de l'última paraula en el judici que se segueix contra ell i altres 24 persones més per les peces B i F del cas Imelsa, relativa als «zombis» en Imelsa i Ciegsa.

Rus, que s'enfronta a 12 anys de presó pels delictes de pertinença a organització criminal, malversació de cabals públics, prevaricació administrativa i falsedat en document oficial, ha assenyalat: «Ací em parlen que un anava -a Imelsa- i un altre no... I a mi que em diuen?».

En la seua declaració durant el judici, el passat 26 de gener, es va desentendre d’Imelsa i de Ciegsa i va negar haver comés algun tipus d'irregularitat. Va assegurar que «mai» havia contractat «zombis» ni va donar ordres sobre aquest tema.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.